Get Adobe Flash player
Wilt u contact met Marco?
 
Marco Berculo
De haarstraat 7
3861 VE Nijkerk
 

Bestellingen kunt u via onze contactpagina doorgeven, maar kunt Marco ook telefonisch bereiken tot 19.00 op 06-19813311

Bij geen gehoor belt u met 033-2450507

Sinds september 1997 is Marco Berculo\\\'s kaashandel bekent in Nijkerk en verre omstreken! Al jaren zijn wij voor veel mensen een vaste leverancier in hun kaas, barbecue en gourmet producten. De kazen welke wij verkopen worden bereid met de beste kwaliteit melk, en op de oudewetse manier gerijpt. U proeft het verschil direct! Niet alleen kunt u terecht voor onze heerlijke kazen maar ook voor producten zoals versgebrande noten, onze ambachtelijke worsten, wijnen en niet te vergeten onze scharreleieren.

 

Al deze producten brengen bij u thuis. Wij rijden namelijk met onze kaasroutes door: Ermelo, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Hooglanderveen, Leusden, Achterveld, Amersfoort en Hoogland. Wilt u dat wij u toevoegen aan onze kaasroute of weten wanneer wij waar te vinden zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Ook voor uw feesten en partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor uw -buurt- barbecue, uw gourmet feestje, of wat dacht u van een lekker hapje bij de borrel? Meer informatie hierover kunt u op onze site vinden.

Wilt u een advies op maat? Bel dan gerust!

Wij hopen u snel te mogen begroeten of u van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke Groet,

Marco Berculo

 

Copyright Marco Berculo Het Haantje © 2010. Sitemap
Alle rechten voorbehouden.